Stránky farnosti Boršice u Buchlovic

Děkuji za vaše modlitby, vzkazuje arcibiskup Graubner věřícím po návratu z nemocnice

21.12.2020 22:22

Olomoucký arcibiskup a předseda České biskupské konference Jan Graubner, který byl před téměř třemi týdny hospitalizován kvůli nemoci covid-19, byl dnes dopoledne propuštěn do domácího léčení. Při této příležitosti děkuje všem, kdo se za jeho uzdravení modlili – ať už na Velehradě, v olomoucké katedrále, v kněžském semináři nebo olomoucké církevní školce Ovečka a dokonce i v USA, a také každému, kdo se k modlitbě připojoval z domova. Zároveň všechny prosí, aby v modlitbách za úplné ukončení pandemie pokračovali.

Drazí bratři a sestry,

dnes jsem byl propuštěn z nemocnice do domácího léčení a cítím se daleko lépe, i když k plnému návratu do služby to bude ještě chtít trochu trpělivosti. Velmi rád při této příležitosti děkuji všem, kteří se za mé zdraví modlili. Situace byla vážná a já jsem Pánu za vše poděkoval a byl připraven odejít do jeho milosrdenství, ale zároveň jsem slíbil v práci pokračovat, pokud on bude chtít.

Dnes mám radost nejen z postupného návratu zdraví, ale i ze spontánního projevu živého společenství víry, které jste ukázali modlitbou, jejíž plody nejsou daleko od zázraku. Bohatí touto zkušeností můžeme pokračovat v modlitbě za úplné zastavení pandemie a za návrat lidských srdcí k Bohu.

S velkou vděčností každému z vás ze srdce žehná

arcibiskup Jan

Kontakt

P. Anton Kasan

Římskokatolická farnost Boršice u Buchlovic

Školní č. 191
687 09

+420 731 621 262

číslo bankovního účtu: 1427210319/0800



FARA TUČAPY : P. Vavřinec Černý
výpomocný duchovní

Tučapy 39
68709

tel: 604 367 327
email: v.cerny@volny.cz

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode